4 februarie 2011

Cum incarc o cartela Orange, Vodafone sau Cosmote

Cum incarc o cartela Orange, Vodafone sau Cosmote
Incarcare cartela Orange, Vodafone sau Cosmote
Este foarte simplu. Aveti aici instructiunile

ORANGE


Cum reincarci cartela SIM

1. Razuiesti usor cu o moneda zona indicata de pe cartela de reincarcare pentru a descoperi codul de reincarcare format din 14 cifre.
2. Formeaza 222
3. Selecteaza optiunea de reincarcare apasand tasta 1. Dupa ce vei fi informat asupra creditului deja existent, vei fi rugat sa tastezi cele 14 cifre ale codului de reincarcare.
4. Tasteaza cele 14 cifre. Dupa ce ai tastat cele 14 cifre, vei fi informat asupra valorii noului credit si a datei pana la care acesta este activ. Reincarca-ti cartela SIM ori de cate ori ai nevoie. Nu astepta epuizarea creditului pentru a reincarca. Vei evita astfel orice intrerupere a convorbirilor sau pierderea numarului tau de telefon Orange.


VODAFONE

Pentru a face reincarcarea, poti alege dintre urmatoarele 3 optiuni:

  • tasteaza direct pe telefon *144*Codul de reincarcare#, apoi tasta de apel;
  • apeleaza gratuit 444, apasa tasta 2, pentru "Reincarcare", si urmeaza instructiunile robotului;
  • pentru incarcarea de pe alt telefon decat al tau (fix sau mobil), apeleaza 0722 044 444 (gratuit de pe un telefon mobil Vodafone) si urmeaza instructiunile robotului.

COSMOTEPentru a reincarca Cartela COSMOTE:

  1. apeleaza numerele gratuite 133 sau 135 de la telefonul tau mobil si introdu codul de reincarcare urmat de tasta #.
  2. tasteaza direct de pe telefonul comanda *135*codul de reincarcare# urmata de Yes/Send. Vei primi o notificare privind reincarcarea efectuata, noua situatie a creditului tau la data respectiva si perioada de valabilitate a acestuia. Aceasta comanda este netaxabila.

Un cod de reincarcare poate fi utilizat o singura data. Indiferent de modul in care alegi sa iti reincarci cartela, valoarea reincarcata se va adauga la valoarea creditului existent, iar noua perioada de valabilitate a contului este data de maximul dintre perioada ramasa din cea initiala si perioada oferita de valoarea reincarcata. Perioada de gratie urmeaza perioadei de valabilitate pana la implinirea a 13 luni de la momentul reincarcarii.


Incarcare cartela Orange, Vodafone sau Cosmote
Cum incarc o cartela Orange, Vodafone sau Cosmote

Niciun comentariu:

Share